Jij zorgt voor hun grote glimlach

Werken bij seniorenpartner de Wijngaerd?

Dat doe je met aandacht. Het zijn de kleine geluksmomentjes die jouw werk waardevol maken. Die brede glimlach, die twinkeling in de ogen of een korte aanraking. Voor je cliënten, hun naasten én voor jezelf.

Samen met 200 betrokken collega’s geef je zorg bij ouderen thuis of zorg bij ons in huis. We werken in kleine, zelfstandige teams en leren door te doen. De nadruk ligt daarbij op betrokkenheid en eigen regie.

Je krijgt het vertrouwen om het beste te doen voor je cliënten en de organisatie. Daarvoor werken we samen: met andere teams en zelfs over organisatiegrenzen heen. Training, opleiding en persoonlijke ontwikkeling zit bij ons verweven in je dienstverband.

Er is ook aandacht voor jouw werkgeluk. Want als jij je lekker voelt, maak je écht het verschil. Daarbij hoort ook dat je af en toe stilstaat bij wat je doet en waarom je dat zo doet. Zo zet je iedere keer opnieuw de zorg voor jouw cliënten centraal.

 

We zoeken nieuwe collega's

Investeer actief in je toekomst want bij De Wijngaerd telt jouw werkplezier. We dagen je uit om bij ons aan de slag te gaan!

Maak vandaag nog een afspraak. Bel of app 06 - 257 26 776 en maak direct een afspraak. Je kunt ook meteen solliciteren. En is er een klik? Dan mag je natuurlijk een keer meekijken over de schouder van één van onze teams. We laten je graag zien waar wij elke dag enthousiast van worden.