De Wijngaerd

Stichting de Wijngaerd is een zorgcentrum in de gemeente Drimmelen. Het centrum is er voor ouderen in de gemeente en in de omliggende regio, die zorg- en/of dienstverlening nodig hebben. Het is een zelfstandige organisatie.

Seniorenpartner De Wijngaerd is een zelfstandige organisatie die vanuit de locatie in het kerndorp Made zorg en diensten verleent aan alle ouderen in de gemeente Drimmelen en in de omliggende regio. Als Seniorenpartner gaat de Wijngaerd een langdurige relatie aan met ouderen, die ondersteuning nodig hebben om aangenaam ouder te worden.

De Wijngaerd is daarom veel meer dan een zorgcentrum en levert een compleet assortiment aan zorg en diensten bestaande uit: ondersteuning thuis, wijkverpleging, hulp bij het huishouden, dagbesteding, logeerzorg en verpleeghuiszorg. Er zijn 60 ruime en zeer recent gerenoveerde verpleeghuisappartementen, ingedeeld in 7 zelfstandige woningen voor 8 tot 12 bewoners. Tevens levert De Wijngaerd zorg- en dienstverlening aan de bewoners van 87 aanleunwoningen in de Fresia-, Jasmijn- en Prinsenpolderflat en daarnaast ook aan de bewoners van 32 koopwoningen van Residentie Wijnstaete.

Er zijn ongeveer 200 zeer gemotiveerde medewerkers werkzaam die bij hun werkzaamheden worden ondersteund door 150 even gemotiveerde vrijwilligers.

U bent als bewoner, familie, vrijwilliger, deelnemer aan onze activiteiten voor ouderen of gewoon als bezoeker voor de gezelligheid altijd van harte welkom in de Wijngaerd.

Om het voor iedereen gezellig te houden, vragen wij u om onze huisregels te willen respecteren. U vindt ze hier.