Vacature: Vrijwilligers gezocht

Zorg jij als vrijwilliger voor de pretlichtjes in de ogen van onze bewoners?

Bijna één op de twee Nederlanders doet vrijwilligerswerk, of heeft vrijwilligerswerk gedaan. Als vrijwilliger ben jij een waardevolle aanvulling op onze zorg en draag je bij aan het creëren van kleine geluksmomentjes die de dagen waarde geven.

Wat doen vrijwilligers bij ons?​

De vrijwilligers ondersteunen bij diverse welzijnsactiviteiten zoals sjoelen, bloemschikken of kaarten, een wandeling, een bezoek aan de markt, maaltijden uitserveren maar ook een gezellig praatje in een één op één moment, ondersteuning in onze Boerentuin en nog veel meer.

Wat heb je er aan?​

In het vrijwilligerswerk maak je niet alleen onze bewoners blij maar ook jezelf! Je doet nieuwe ervaringen op, je bent actief betrokken bij de samenleving en je doet iets waardevols voor een ander en voor jezelf.​

Wat bieden we?​

Het aanbod van vrijwilligerswerk loopt uiteen in tijd en werkgebied. We komen dan ook graag in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden bij elkaar te brengen.

Heb je een gastvrije en positieve uitstraling, ben je fysiek fit, integer en geduldig?
Waar wacht je nog op? Volg je hart!​

Neem voor meer informatie contact op met de Coördinator vrijwilligers via i.flipsen@dewijngaerd.nl

Of solliciteer direct via dit mailadres, meldt dan je persoonlijke gegevens en motivatie, dan nemen wij contact met je op voor een afspraak.​