Vacature: Verzorgende IG

Een werkgever die het beste in je naar boven haalt? Seniorenpartner de Wijngaerd, gelegen in het prachtige centrum van Made, een organisatie die veel meer dan een zorgcentrum is met een compleet assortiment aan zorg en diensten, en de bewoners op de eerste plek zet, is op zoek naar een:

Verzorgende IG (m/v)
(aantal uren zijn bespreekbaar)

Wat ga je doen ?
Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de passende en intensieve zorg van de cliënten in een begeleidende en ondersteunende rol. Je verzorgt organisatie breed verpleegtechnische handelingen. Je kan zelfstandig te werk gaan en je krijgt de vrijheid om je functie goed uit te oefenen en te ontwikkelen. Het welzijn, de levensstijl en de wensen en behoeften van de cliënten staan centraal in de zorgverlening die je biedt. Je bent een belangrijk aanspreekpunt van onze cliënten. Doormiddel van je positieve houding lever je een stimulerende, enthousiaste en kritische bijdrage waarin de cliënt zich gekend en thuis voelt. Je komt terecht in een zelfsturend team dat goed op elkaar is ingespeeld.

 

Wie ben jij

  • Een gediplomeerd Verzorgende IG (niveau 3).
  • Daarnaast heb je inzicht in en affiniteit met de doelgroep en bijbehorende gedragsproblematiek.
  • Je hebt een zelfstandige, flexibele en professionele beroepshouding.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en gaat uitdagingen niet uit de weg.

 

Dan bieden wij jou
Het salaris van een Verzorgende IG is op basis van de CAO VVT ingedeeld in FWG 35 (max. €3.025,81 o.b.v. 36 uur).

Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness Nederland, een eindejaarsuitkering (8,33% in november), vakantiegeld (8% in mei), ORT conform CAO VVT, een uitstekende pensioenregeling en optie tot de collectiviteitskorting bij CZ of IZZ en daarnaast mogelijkheden tot doorontwikkeling en opleiden.

 

Interesse of liever eerst kennismaken?
Je sollicitatie is van harte welkom op de knop hieronder! Heb je eerst nog vragen over de functie of wil je graag een keer meelopen? Neem dan gerust contact op met Monique Solter, medewerker P&O via telefoonnummer 06-25726776. Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je per e-mail sturen naar afdeling P&O via: po@dewijngaerd.nl

Past deze vacature niet precies bij jou, maar ken je iemand die wel zou passen bij deze vacature? Stuur hem of haar dan deze vacature door. Bedankt!

> Klik hier om direct te solliciteren