Vacature: Medewerker Weekendhulp

Een werkgever die het beste in je naar boven haalt? Seniorenpartner de Wijngaerd, gelegen in het prachtige centrum van Made, een organisatie die veel meer dan een zorgcentrum is met een compleet assortiment aan zorg en diensten, en de bewoners op de eerste plek zet. Is op zoek naar een:

 

Weekendhulp (m/v)
(Werktijden tussen 07:00 uur en 18:30 uur)


Wat ga je doen
Als weekendhulp ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van dranken, versnaperingen en warme- en broodmaaltijden in het restaurant, zodat onze gasten gastvrij en vriendelijk ontvangen en geholpen worden. Daarnaast wordt er een beroep op je gedaan voor de service+. Met service+ werkzaamheden bedoelen we het serveren van de ochtend- en avondmaaltijden bij de cliënten in onze aanleunwoningen. Verder verricht je huishoudelijke taken waarmee je een bijdrage levert aan de gastvrije en veilige omgeving voor onze bewoners.

Wie ben jij
• Je hebt affiniteit met de ouderenzorg  
• Basiskennis van huishoudelijke werkzaamheden, hygiëne en werkwijzen
• Kennis van HACCP en sociale hygiëne
• Je bent een positief ingesteld persoon die zin heeft om een leuk team te komen versterken.
• Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed zelfstandig werken

 

Wat bieden wij jou
Het salaris van een medewerker Weekendhulp is op basis van de CAO VVT ingedeeld in FWG 15 (max. €2345,78 o.b.v. 36 uur). Een contract voor onbepaalde tijd behoord tot de mogelijkheden. Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness Nederland, een eindejaarsuitkering (8,33% in november), vakantiegeld (8% in mei), een uitstekende pensioenregeling, mogelijkheden tot doorontwikkeling en opleiden.


Interesse of liever eerst kennismaken?
Je sollicitatie is van harte welkom! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anjo Schuurmans, eerste medewerker horeca via telefoonnummer 0162-241340 of Monique Solter, medewerker P&O via telefoonnummer. 0162-241206. Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je per e-mail sturen naar afdeling P&O via: po@dewijngaerd.nl