Vacature: Verpleegkundig Specialist / Doelgroep psychogeriatrie

Aangenaam werken in een kleinschalige zorgorganisatie? Een werkgever die het beste in je naar boven haalt als verpleegkundig specialist. Seniorenpartner de Wijngaerd, gelegen in het prachtige centrum van Made, een organisatie die veel meer dan een zorgcentrum is met een compleet assortiment aan zorg en diensten, en de bewoners op de eerste plek zet. Is op zoek naar een:

 

Verpleegkundig specialist
Doelgroep psychogeriatrie
(voor 24-32 uur per week, uren bespreekbaar)

 

Wat ga je doen
Je verleent verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg aan ouderen met dementie op vier psychogeriatrische woongroepen. Vanuit de afwisseling tussen cure en care adviseer je de zorgteams en verzorg je voorlichting en coaching on the job. Je onderzoekt, behandelt en/of begeleidt zelfstandig bewoners en hun relaties in samenwerking met andere disciplines, waarbij je je inzet voor kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Hierbij ontvang je wekelijks supervisie van de specialist ouderengeneeskunde of wanneer jij dit nodig acht. In het verlenen van zorg is onze visie richtinggevend waarin zorg op maat, professionaliteit en gastvrijheid centraal staan. Je bevordert de kwaliteit onder meer door het signaleren van knelpunten en het ontwikkelen/implementeren van zorg- en behandelprotocollen of werkwijzen. Gezien onze platte organisatiestructuur en zelforganiserende teams resorteer je rechtstreeks onder de bestuurder. Je werkt nauw samen met de regieverpleegkundigen en hebt regelmatig overleg met het multidisciplinair team.

 

Wat vragen wij:

  • Je hebt een afgeronde HBO Master opleiding Verpleegkundig Specialist of Advanced Nursing Practice. - Een opleiding tot verpleegkundig specialist chronische zorg bij somatische aandoeningen of post-HBO
  • Ouderenzorg is een pré.
  • Je hebt een inspirerende & coachende stijl, communiceert helder en bent een echte verbinder!
  • Je draagt behandelverantwoordelijkheid en streeft naar een optimale kwaliteit van zorgverlening.

 

Wat bieden wij
Het salaris van een verpleegkundig specialist is op basis van de CAO VVT ingedeeld in FWG 65 (max. €5939,16 o.b.v. 36 uur).  Een contract voor onbepaalde tijd is vanzelfsprekend. Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness Nederland, een eindejaarsuitkering (8,33% in november), vakantiegeld (8% in mei), ORT conform CAO VVT, een uitstekende pensioenregeling en optie tot de collectiviteitskorting bij CZ of IZZ en daarnaast mogelijkheden tot doorontwikkeling en opleiden.

Interesse of liever eerst kennismaken?
Je sollicitatie is van harte welkom! Heb je eerst nog vragen over de functie of wil je graag een keer mee lopen? Neem dan gerust contact op met Sean Wittens (verpleegkundig specialist) Telefoonnummer: 06-25726757 of Monique Solter via 0162-241206. Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van Curriculum Vitae, kun je per e-mail sturen naar Stichting de Wijngaerd, t.a.v. afdeling P&O  (P&O@dewijngaerd.nl)


Past deze vacature niet precies bij jou, maar ken je iemand die wel zou passen bij deze vacature? Stuur hem of haar dan deze vacature door. Bedankt!

> Klik hier om direct te solliciteren