Besluit fusie

Ongeveer anderhalf jaar lang is er door bestuurders, management, medewerkers en Raden van Toezicht van De Wijngaerd en Het Hoge Veer voortvarend en in een goede verstandhouding gewerkt aan de voorbereiding van een fusie tussen onze beide organisaties.

De afgelopen maanden zijn in opdracht van beide Raden van Toezicht en bestuurders diverse onderzoeken verricht naar de realisatie van benodigde randvoorwaarden en gevolgen van de fusie. De beide Raden van Toezicht hebben in een gezamenlijke bijeenkomst geconstateerd dat meer tijd nodig is om een definitief besluit tot fusie te kunnen nemen.

Daarom hebben de Raden van Toezicht besloten dat zowel De Wijngaerd als Het Hoge Veer in verband met het vertrek van de beide huidige pensioengerechtigde bestuurders dit jaar, ieder een nieuwe bestuurder aan te gaan trekken.

We kijken terug op een goed en voortvarend proces. De gedachte aan een fusie blijft actueel, we hopen dat dit proces een vervolg krijgt.

De Raad van Toezicht en bestuurder zijn iedereen die actief betrokken is geweest bij het fusieproces zeer erkentelijk en danken hen hartelijk voor de buitengewone inzet!

 

Terug naar overzicht
Klik hier