COVID-19 NIEUWS

Update 5 november 2021
 

Algemene situatie

Vanaf 6 november a.s. zijn de landelijke maatregelen aangescherpt zoals opnieuw de 1,5 meter afstand en dragen van mondkapjes in publieke ruimten.

Ook binnen de Wijngaerd is in alle openbare ruimten het dragen van een mondmasker verplicht tijdens verplaatsing en wordt 1.5 meter afstand gehouden.

Met ingang van 6 november 2021 geldt in de Wijngaerd de fase ERNSTIG (code rood) en is de aanvullende bezoekregeling van 5 november met instemming van de Cliëntenraad en de Ondernemersraad van kracht.

Lees meer: Aanvulling tijdelijke bezoekregeling 

De Directie blijft de veiligheidssituatie beoordelen om, indien nodig, tijdig maatregelen te kunnen treffen.

 

Papieren corona bewijs
De Wijngaerd krijgt incidenteel vragen rondom het ‘papieren coronabewijs’. Dit is een papieren bewijs voor diegene die geen digitale corona check kan laten zien, omdat men b.v. niet beschikt over een smartphone.

Via de website coronacheck.nl is het mogelijk om een papieren bewijs aan te vragen. Het coronabewijs kan alleen geprint worden als je een DigiD-account hebt en gevaccineerd, hersteld of negatief getest bent en een computer en printer tot je beschikking hebt.
Wanneer ook dat niet beschikbaar is, dan kan er ook gebeld worden met de helpdesk van de CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-1421.

 

Bas Vos
Directeur-bestuurder

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Klik hier