Vacature: Enthousiaste verpleegkundige niveau 4

Een werkgever die het beste in je naar boven haalt? Seniorenpartner de Wijngaerd, gelegen in het prachtige centrum van Made, een organisatie die veel meer dan een zorgcentrum is met een compleet assortiment aan zorg en diensten, en de bewoners op de eerste plek zet. Is op zoek naar een:

 

Verpleegkundige niveau 4 (m/v)
(Voor 24 tot 32 uur per week, uren bespreekbaar)

Wat ga je doen
Als verpleegkundige heb je naast uitvoerende taken de coördinatie over de totale zorg voor de cliënt. Richtinggevend is hierin onze zorgvisie, waarin zorg op maat en professionaliteit centraal staat. In het kader van zelforganisatie heb je een coachende rol naar collega’s binnen jouw team vanuit jouw deskundigheid als verpleegkundige. Daarnaast kun je in afstemming met je collega’s diverse teamrollen invullen en zal je in de coördinerende verpleegkundige dienst een overkoepelende rol op je nemen, aansturen van collega’s en triage bij acute situaties. Kortom een afwisselende functie waarin je werkzaamheden op de afdeling hebt, maar ook coördinerende diensten draait. Wij hebben een vast team voor de nachtdienst, waardoor je diensten voornamelijk overdag en in de avond zullen plaatsvinden.

Heb jij:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4 met BIG registratie
  • Het vermogen om klinisch te redeneren, te signaleren en preventief te handelen
  • De wens om de coördinerende/regisseursrol rondom de zorg voor de cliënt op je te nemen
  • De vaardigheid om anderen mee te nemen in veranderprocessen
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan en het hart op de juiste plek

 

Wat bieden we jou
Het salaris van een verpleegkundige is op basis van de CAO VVT ingedeeld in FWG 45 (max. €3.471,49 o.b.v. 36 uur). Een contract voor onbepaalde tijd is vanzelfsprekend. Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheid om deel te nemen aan bedrijfsfitness Nederland, een eindejaarsuitkering (8,33% in november), vakantiegeld (8% in mei), ORT conform CAO VVT, een uitstekende pensioenregeling en mogelijkheden tot doorontwikkeling en opleiden. Daarnaast kom je terecht in een leuk kleinschalig team in een inspirerende omgeving.
 

Informatie en sollicitatie
Je sollicitatie is van harte welkom! Heb je eerst nog vragen over de functie of wil je graag een keer meelopen? Neem dan gerust contact op met Monique Solter, medewerker P&O via telefoonnummer. 0162-241206. Je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je per e-mail sturen naar afdeling P&O: P&O@dewijngaerd.nl

> Klik hier om direct te solliciteren