Kerkvieringen bekijken in je huiskamer

Kerkvieringen bekijken in je huiskamer 

Maandelijks neemt pastor Ad van Kuyck een viering op.
De vastenviering is vanaf zaterdag 20 maart beschikbaar (ook op de intramurale groepen). Er liggen in het Stilte Centrum van de Wijngaerd bijbehorende boekjes. Je kunt er gerust enkele meenemen.
De intentie(s) voor deze viering kun je opgeven voor woensdag 17 maart. De intentie met €10,- euro kun je deponeren in het postvak van pastor van Ad Kuyck bij de receptie van De Wijngaerd.

Via een USB stick wordt deze kerkviering getoond in de huiskamers van de verpleeghuiswoningen van onze seniorenpartner. Bij die vieringen wordt een boekje ter beschikking gesteld met daarin de belangrijkste gezangen en gebeden.
Wanneer je met een familielid deze viering wilt bekijken vanaf je eigen TV, en je in deze TV een USB stick kunt plaatsen, dan kun je deze stick ophalen bij de verzorgenden.

De vieringen worden ook geplaatst op YouTube, daardoor kunnen de vieringen gestreamd worden via een mobiele telefoon of  laptop. Je kunt de viering opvragen bij pastor van Kuyck en ontvang je maandelijks de viering. Wanneer je wilt streamen via je mobiel, maak een appcontact aan met 06 57593023 met het verzoek om de kerkdienst te mogen ontvangen. Wanneer je via een laptop de viering wilt bekijken of wilt streamen, kun je je per e-mail wenden tot a.van.kuyck@dewijngaerd.nl. Je krijgt dan maandelijks een YouTube-adres waardoor je de viering kunt bekijken of op een USB stick kunt plaatsen.

 

Terug naar overzicht
Klik hier